Kymi Development mukana Kouvolan Logistiikkapäivien järjestelyissä

Pentti Salin 17.5.2016


Teholan yrityspuisto

Teholan yrityspuisto


Kouvolan Aikuiskoulutuksen tiloissa järjestetään 19. toukokuuta logistiikkapäivä ammattilaisille. Ammattilaisluentojen lisäksi tilaisuudessa on myös suurelle yleisölle tarkoitettu ajoneuvoesittely iltapäivällä. Näytteillä on mm. metaaniautoja, vetyauto ja -trukki sekä sähköautoja, joita on mahdollisuus koeajaa. Samalla on mahdollisuus tutustua Aikuiskoulutuskeskuksen uusiin, hienoihin tiloihin.

Logistiikka ja osaaminen 2016 -tapahtuman tarkoituksena on käsitellä logistiikan tulevaisuutta ja uutta aikakautta. Asia liittyy myös suurempaan kokonaisuuteen eli EU:n ilmasto- ja energiapolitiikkaan ja sen direktiiviin uusiutuvien energialähteiden käytöstä liikenteessä.

Teholan Yrityspuisto, joka on vuonna 2013 perustettu yrittäjäyhdistys, haluaa tehdä itseään tunnetuksi alueella toimiville yrittäjille ja myös ulkopuolisille asiakkaille. Teemapäivässä mukana olevat oppilaitokset haluavat yhteistyötä alan yritysten kanssa. Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Kaasurenessanssi-hanke lisää myös tällä tavoin vaihtoehtoisten polttoaineiden käytön tietoisuutta.

Tutustu semiinaarin ohjelmaan Kouvola Innovation -sivuilla.


© 2020 | Kymi Development Osk